19.04.2024

Kotimainen Pikkusissi nyt saatavilla

Peltonen Knives tunnetaan erityisesti varusmiesten ja eränkävijöiden suosimasta Sissipuukkosta. Sissipuukko M23, Pikkusissi, on tuoteperheen tuorein tulokas; pienempi, mutta samalla kompaktimpi ja ketterämpi kuin kookkaat edeltäjänsä.
Kuva tulossa

Siinä missä aiemmat Sissipuukon mallit mielletään enemmänkin selviytymisveitsiksi, on Pikkusissi soiva peli tarkempiin askareisiin, kuten vuoleskeluun, veistelyyn ja monenlaisiin arkipuuhiin ja haasteisiin, joihin esim. retkeilijä tai kalastaja kohtaa luonnossa liikkuessaan.

Muiden Sissipuukkojen tavoin myös Pikkusissi luottaa kokoonpanossaan hiiliteräksen ja huippukestävän TPV-vulkanisaatin hyväksi havaittuun komboon. 6,5 senttinen, induktiokarkaistu (teränsuu:HRC 62, hamarapuoli: HRC 59) terä puree terhakkaasti ja pysyy terässä pitkään. Tarvittaessa teroittaminen onnistuu kuitenkin helposti. Muistathan että hiiliteräs vaatii aina hiukan huolenpitoa. Pidä siis puukon terä puhtaana ja pese ja kuivaa se jokaisen käyttökerran päätteeksi. Silloin tällöin terään voi myös levittää hiukan öljyä. Kunnollisella huolenpidolla korroosio pysyy loitolla, eikä pääse tärvelemään terää.

Merkkaus tuppeen laserilla.

Tutustu tuotteeseen vielä tarkemmin täällä ja jätä tarjouspyyntö.

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK