Cottover pipo

Cottover pipo

Reilun kaupan puuvillasta valmistettu pipo on ympäristöä aktiivisesti havainnoivan liike-ja mainoslahjaostajan valinta. Raikkaat värivaihtoehdot antavat paljon mahdollisuuksia brändiviestintään ja välittävät yhteisöstäsi kestävän kehityksen viestiä eteenpäin.
Väri
Tuotekoodi: 16245-2 Tuotetta on varastossa

Cottover-tuoteperheestä löydät niin päähineet kuin T-paidat ja pikeet.

Värit: pinkki, cerise, valkoinen, luonnonvalkoinen, keltainen, oranssi, punainen, vihreä, taivaansininen, royal, navy, lila, harmaa ja musta.

Koko : yksi koko M/N

Materiaali: puuvilla 96 %, elastaani 4 %. Paksuus 200 gr.

Pesu: 40°

Cottover-malliston vaatteet valmistetaan alusta loppuun kesävää kehitystä ajatellen. Cottover-mallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifiointi.

Uutta! Syksystä 2020 lähtien Cottover-pipoon on saatavilla myös heijastava painatus. Kysy asiasta lisää myyjiltämme!

Cottover

CottoVer Collection –vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet on Joutsenmerkki, GOTS- ja Öko Tex –sertifioituja. Käytämme ainoastaan 100% luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa. Kun valitset profiilivaatteesi CottoVerilta niin osallistut pyrkimyksiimme luoda ympäristöä säästävää tekstiiliteollisuutta Bangladeshissä, tämä vaikuttaa miljoonien ihmisten elämään yhdessä maailman köyhimmistä maista.

T_MANUFACTURER_WEBPAGE

Jaa

Suositellut tuotteet

Myydyimmät tuotteet

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK