Tuotteet

Cottover

Cottoverin kestävän kehityksen tekstiilit ovat sanansaattajia. Ne kertovat siitä keitä olemme ja kertovat siitä, että välitämme. Tämä pätee niin yksilöön, yhteisöön kuin yritykseen. Haluathan välittää tämän viestin asiakkaillesi ja yhteistykumppaneillesi?

Positiivinen muistijälki syntyy laadusta ja tarinasta. Cottoverin tekstiilit on valmistettu ekologisesta puuvillasta, joka ympäristön ja vastuullisuuden näkökulmasta on luonnollinen valinta, mutta vaatteet myös tuntuvat puettuina hyviltä ja kestävät kovaakin käyttöä. Luonnonmukaisesti ilman lannoitteita viljelty puuvilla on laadultaan parempaa, pitkäkuituista, tasaista sekä pehmeää.

Cottoverin tuotteet valmistetaan Bangladeshissa, jossa tekstiiliteollisuus on merkittävä toimiala työllistäen noin neljä miljoonaa ihmistä ja tuoden peräti 80 % maan vientituloista. Kun tuotanto kasvaa kestävällä tavalla, ja niin tuottajat kuin työntekijät huomioiden, kohenee elintaso ja hyvinvointi koko maassa merkittävästi pitkällä aikavälillä.

Uskottavuuden Cottoverin laadukkaille tekstiileille tuovat lukuisat ympäristöstandardit:

Fairtrade Reilun kaupan -merkki on takuu siitä että puuvilla tässä tuotemerkissä on sertifioitu kansainvälisten Fairtrade-kriteerien mukaan. Joka kerta kun valitset Reilun kaupan tuotteen autat viljelijöitä ja työntekijöitä ja parannat työ- ja elinoloja. Samalla vaikutat lisääntyneisiin ympäristönäkökohtiin.

Joutsenmerkki on pohjoismaiden yhteinen ympäristömerkki, joka takaa että tuotteet on valmistettu mahdollisimman pienin ympäristövaikutuksin valmistuksen jokaisessa vaiheessa, raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Vaatteet täyttävät kovat ympäristö- ja laatuvaatimukset. 

Global Organic Textile Standard (GOTS) on maailman johtava kansainvälinen tekstiilien ja vaatteiden merkintä, joka sisältää sekä sosiaaliset että ympäristöön liittyvät vaatimukset koko valmistusketjussa.

ÖKO-TEX®-sertifioitu vaatteen tuotannossa käytetyt väriaineet ja kemikaalit ovat ihmiselle ja ympäristölle myrkyttömiä.

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori ladattu

[CART NAME]

Siirry tarjouskoriin
Tallennettu tarjouskori poistettu

[CART NAME]

OK